Žilvinas Žvagulis

Žilvinas Žvagulis  gimė Klaipėdoje, o karjerą pradėjo
Vilniaus klubuose. Dirbo DJ, organizavo renginius bei koncertus Lietuvoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose.
2006 m. „Bravo“ apdovanojimuose pripažintas geriausiu metų atlikėju.
Nors sakoma, kad Ž. Žvagulio dainos skirtos daugiau vyresnei auditorijai,
tačiau jo dainas žino kiekvienas lietuvis – nuo vaikų iki vyresnio amžiaus
žmonių.
Žilvinas Žvagulis - ne tik dainininkas, bet ir verslininkas užsiimantis
muzikos leidyba ir yra įkūręs prodiuserinę, leidybos kompaniją. Šiuo metu Žilvinas prodiusuoja  grupes  “2 Donatai”, “El Fuego”, taip pat rūpinasi savo bei Irenos Starošaitės koncertine veikla. 

Diskografija:

“Žemaitiškas tango” - 1996m.
“Dešimt žingsnių” - 1997m.
“Užpuolę Buolę” - 1997m.
“Lėba pluok, Lėba šuok” - 1998m.
“Himns Žemaitėjee” - 1999m
“CV” - 2002m.
“Ramiai” - 2004m.
“Makaronai” - 2005m.
“Žemaitiškų Dainų Enciklopedija” - 2006m.
“Būna” - 2006m.
“Alaus baro dainos” - 2007m.
Irena Starošaitė & Žilvinas Žvagulis – “Meilės Uostas” 2008m.
“Noriu šventę švęst” - 2010m.

“Žemaitis” - 2010m.
Žilvinas Žvagulis Ir Irena Starošaitė – “Būsiu Ten” - 2012m.
“Kita diena” - 2015m.
 “Kloika” - 2017m.
Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis – “Visko Per Mažai (Geriausios Dainos)” - 2018m.
 
DVD
“40-mečio Jubiliejus” - 2005m.
 Irena and Žilvinas - “Būsiu Ten, Kur Būsi Tu...” (Gyvo Garso Koncertas) - 2013m.

Bendraukime: